Kullanıcı Adı:

ETKİNLİK DETAYI

Sarayözü Köyü Derneği Kadınları Kahvaltıda Buluşuy

Etkinlik Tarihi: 18.03.2018

Amasya Merkez Sarayözü köyü Derneği Kadın kolları tarafından başlatılan Kahvaltı Kültürü ''Sarayözü Köyü Derneği Kadınları Kahvaltıda BUluşuyor ''adıyla düzenlediği organiazsyon 18.03.2018 pazar günü sabah saat 10.00 da Gaziosmanpaşa Paşa Köşkü Salonunda yoğun katılımlı bir ortamda yapıldı.
Kadın kolları Başkanı İlgen sayar ve ekibi uzun süredir düşündükleri bu proğrama Dernek Başkanı Turgay Ünsal ve yönetimi de büyük destek verdi.
Kadın kolları olarak Derneğin Tüm üyelerin,in eşleri ve kızların yediden yetmişe tüm bireylerin katıldığı proğrmda 8.Mart Dünya Emekci Kadınlar gününe ait ve 18.mart Çanakkale Zaferi 103.yıldönümü münasebetiyle Şehitlerimizde anıldı.
Tv proğramcısı Salih Turgut'un açılış konuşmasında ''Kadın '' isimli Nazım Hikmet'İn şiiriyle açılışı yaparken Proğramın devamındakı sunumu Kadın kollarından .....Durakkoca yaptı.
ADEFGenel Başkanı SaSaim Diken Adef Genel başkan vekili TuTuran Sayar ADEF Genel başkan Yardımcısı AlTC Ali Kel ADEF KAdın kolları Başkanı Emine Emine Ceylan Doğan Eyüp İlçe Kadın kolları Başkan Yardımcısı Sevinc Ünsal ,Esenyurt CHP İl.e Başkan Yardımcısı Haydar Dikmen çok sayıda siyasi ve STK temsilcisi kahvaltı proğramında yer aldı.
Kadın kolları BAşkanı İlgen Sayar 8 .mart Dünya kadınlar günü ve ve 18.Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili bir konuşma yaptı.
Dernek Başkanı Turgay Ünsal , Adef Genel Başkanı Saim Diken, Adef Kadın kolları BAşkanı Emine Doğan vede Sarayözü Derneği Fahri Başkanı AslanAslan Sarıkaya birer konuşma yaparak katılım ve organıazsyonun geleceğe ışık tutacak bir çalışma olmasından memunıyetlerini dile getirdiler.
Konuşmaların ardından Güne özel çekiliş ve hediye takdimleri yapıldı.ve Yöresel Sanatcı .Aladdin.Kaya nın yöresel oyunları eşliğinde doyası eğlenen Sarayözü Kadınları organızasyon ile tam not aldılar.
SARAYÖZÜ KÖYÜ DERNEĞİ KADIN KOLLARI //
Eser Sarikaya
Guleser Pelit

Yapılan Yorumlar

Şu anda yorum yapılmamış.

Yorum Yazabilirsiniz
Ad Soyad :
E-Mail Adresi:
Yorum:

Ana Sayfa | Haberler | Resimler | Video | Ziyaretçi Defteri | Duyurular | Etkinlikler | Bize Ulaşın