HABER DETAYI

Hacı Bektaşı Veli Türbe Ziyareti

Hacı Bektaşı Veli Türbe ziyaretimiz 19.09.2014 - 21.09.2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

12.08.2014

Derneğimizin Yapmayı planladığı Hacıbektaşı Veli Türbe Ziyareti ve Kapadokya Bölgesi Gezisi 19.09.2014 - 21.09.2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Araçların tahsisi konusunda Belediyelerle gerekli yazışmalar yapılmış olup haber beklenmektedir. ücret konusu da Belediyelerden gelecek haberlere göre netleşecektir. kısmet olur da gider isek 19.09.2014 cuma günü bölgelerden saat 20:00 de araçlar hareket edecektir. 20.09.2014 cumartesi günü Hacıbektaş ta ki ziyaretlerimizi bitireceğiz. akşam Hacıbektaş Veli Karacaahmet Cem evinde hem Cem yapmayı düşünüyoruz. Hem de orada konaklamayı . 21.09.2014 pazar günü de Belediyelerden araç alıp ta Kapadokya bölgesi için de onay alabilir isek bölgeyi gezdikten sonra pazar günü İstanbula hareket edilecektir. katılmak isteyenler 10 eylül 2014 tarihine kadar mahalle temsilcileri ve yönetim kurulu ile irtibata geçebilirler.

şu ana kadar Bakırköy Belediyesi , Bağcılar Belediyesi , Arnavutköy Belediyesi , Avcılar Belediyesi , Esenyurt Belediyesi , Sarıyer Belediyesi , Eyüp Belediyesi ne araç tahsis edilmesi hususunda talepte bulunulmuş olup , Belediyelerden haber beklenmektedir.

9.09.2014

MUSTAFA AKMAN yazdı.

müthiş bir patlama var.araba yetiştiremiyoruz.inancın zaferi bu olmalı.bu kutsal ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza sonsuz teşekkürler. şimdiden yüce rabbin ziyaretlerini kabul etsin.

26.08.2014

MUSTAFA AKMAN yazdı.

degerli üyelerimiz bu kutsal mabetimizi ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayacagınızı umuyoruz.gitmek isteyenler lütfen esenyurt mahalle temsilcilerine bilgi versinler.özellikle gençlerimiz bu siteyi zayaret ediyorsanız.büyüklerinize bilgi verin.ve hep birlikte gitmeye teşvik ediniz...