Kullanıcı Adı:
Şifre:

HABER DETAYI

SarayözüKöyü CEM Buluşması 07.11.2015'de Yapıldı

Amasya Merkez Sarayözü Köyü derneği geleneksel CEM Proğramını Küçükçekmece İlçesinde Garip Dede dergahında 07.11.2015 cumartesi günü yaptı.

16.11.2015

İSTANBUL- Amasya merkez Sarayözü Köyü derneği yapmış olduğu birbiirnden  güzel sosyal etkinlikler  ve Yurdumuzun manevi değeri yüksel  bölgelerindede ziyaret  gezileri  İstanbul pikniği Köyde  şenlikler ,Anneler günü  ,Futbol turnuvası derken  Menevi duyguların  zirve  yaptığı aylardan  olan Muharrem ayı münasebeti ilede Her  yıl geleneksel  Cem proğramı kurbanlar  ve  lokmalar  derken dolu dolu bir  günü Tüm köylulerinin katılımı ile  yaptı.

Cem  proğramı ile  ilgili olarak Başkan Turgay Ünsal şu açıklamayı yaptı ''

''Metropol bir Şehirde Gelenek ve Ananelerimizi yaşatabilmek için her yıl düzenlediğimiz Köyümüzün Birlik ve Aşure Cemi 07.11.2015 Cumartesi günü yoğun bir katılım ile K.Çekmece Garip Dede Cem Evinde yapılmıştır. Bizlerle beraber olan bütün Sarayözü Köylülerimize, Dedelerimiz Ünal Bıyık ve Dursun Canbolat'a , Zakirlerimiz Ali Çıplak , Mustafa Erdoğan, Hakan Çelik ve genç Aşığımız Ata Akgül'e , Semah Ekibimize , özellikle yemekhanedeki organizedeki başarılarından dolayı Gençlik Kollarımıza , Üstün gayretlerinden dolayı Yönetim Kurulu Arkadaşlarıma , Kadınlar kolumuza , Adağı olan bütün Canlarımıza , Ferhat Saraç Müdürümüze, İş Adamı Ömer Önay ve çalışanlarına , Çok kıymetli Basınımız Salih Turgut Beye, Amasya İl dernegi Başk.Vekili Mehnet Parlak'a , Garip Dede Cem Evinin Kıymetli Yöneticileri Celal Fırat Dedeme , Hüseyin Dedeme ,İsmail Beye , Hasan Beye ve bütün çalışanlarına , aramızda bulunan çok kıymetli misafirlerimize ,işleri nedeniyle aramızda olmayıp bizleri arayan Sarayözü köyü Muhtarımız Kazım Pelit , Turgut Özbaş , Sefer Akgül , Sefer Sayar , Rıza Canik , Sadık Durmaz , Gülseren Durmaz , Nurdane Durakkoca , Ahmet Canik , Bektaş Mutlu , Selman Canik , Ali Bulut ve Ahmet Temel'e canı gönülden Teşekkürler ediyorum. Nice organizelerde buluşmak dileği ile.''dedi.

Yönetim Kurulu adına Başkan Turgay Ünsal.

Yapılan Yorumlar

17.11.2015

mustafa akman yazdı.

bu yılki birlik cemi ve aşuremizde yine büyük bir kalabalıkla dini görevimizi yerine getirdik.inşallah bundan sonraki birlikteliğimizde garip dedeye sıgamayacak kadar çok bir araya geliriz.

Yorum Yazabilirsiniz
Ad Soyad :
E-Mail Adresi:
Yorum:

Ana Sayfa | Haberler | Resimler | Video | Ziyaretçi Defteri | Duyurular | Etkinlikler | Bize Ulaşın