ETKİNLİK DETAYI

Adef Kadınlar Kolundan Emekci Kadınlar Günü Etkinl

Amasya Dernekler Federasyonu Kadınlar Kolu tarafından organize edilen 8.Mart Dünya Emekci kadınlar günü etkinliği 09.03.2014 Pazar saat 09.30 da Seyrantepe Mega Naturel Düğün salonunda yapıldı

Etkinlik Tarihi: 9.03.2014

Kısa adı ADEF   olan Amasya Dernekler Federasyonu  Kadın Kolları Başkanı Elif BOLATbaşkanlığında  organıze  edilen emekci kadınlar  günü kahvaltı ve  turkulu  oyunlu  etkinliğie  katılım üst  düzeyde  oldu.

ADEF’e  bağlı derneklerin  kadın kollarının  katıldığı  etkinlikte  ADEF YÖNETİM  kurulu tam  kadro katıldı.Etkinliği Basın olarak  sadece www.amasyahaber.com katılmış ve  magazınsel  çekılen  etkinliğe  ilişkin  resımler  facebook sayfamızdan  yayınlanmıştır.

Etkinlikte  katılımcılara  karanfıl dağıtılırken  kahvaltı ıkram edildi.

Kadın kolları başkanı Elif Bolat ve  ADEF  yönetim kurulu üyesi  Taşova Ballıca köyü derneği başkanı Özlem Hatun Çıra tüm katılımcılarla  birebir  ilgilendiler.

Etkinlike  katılımcılara  hitaben  bir  konuşma  yapan  Elif BOLAT ‘’8.mart  Dünya  Emekci kadınlar  gününüzü tebrik  ediyorum. Kadınlar  gününü tarihcesi hakında bilgi veren Başkan BOLAT   konuşmalarını  söyle  devam ettirdi.Kadınlarımız  ezilmekte , Kadın  hakları konusunda kazanımları var  ancak yetersiz. Ve  siz  kardeşlerimden  rica  evlerde yada işyerlerinde olmanın ötesınde  siyası alanda ve  sosyal  ve  kültürel etkinliklerde yerınızı alınız.Eşitlik var  dıyoruz bunları sözde değil icraata  da dökelım .Amasyalı tüm kadınlarımızın birlik ve  beraberlik içerisinde  olması adına  irtibatlarımızı artıralım her zaman kapımız sizlere açıktır. Mecidiyeköy’de bulunan  dernek yönetim merkezimize sizleri her zaman bekliyorum ‘’dedi.

ADEF Genel Başkanı Saim Diken ve  Yönetim kurulu üyelerinind e sahnede yaptıkları konuşmalar ile  Kadınlar  günü hakkında  düşüncelerini paylaştılar.

ADEF Genel Başkanı Saim Diken yaptığı konuşmasında ‘’Dernek yönerimi adına  sizlerin kadınlar  gününüz tebrik ediyorum. Kadın Anadır ,Kadın Bacıdır ,Kadın kardeştir,Kadın Teyzedır  .Kısaca Kadınlarımız bizim her şeyimizdir. Sizleri Saygıyla  selamlıyorum ,iyi eğlenceler  diliyorum ‘’dedi.

Şu anda yorum yapılmamış.