ETKİNLİK DETAYI

Birlik Ve Aşure Cemimiz Yapıldı

Etkinlik Tarihi: 16.11.2013

Köyümüzün Birlik Ve Aşure Cemi 16.11.2013 tarihinde rekor bir katılımla yapılmıştır. yapılan ibadetlerimizi ve kesilen kurbanlarımızı Allah Yüce katında Kabul eylesin. Adak Kurbanı kesen Canlarımız: Musa Tanışman, Turgay Çelik, Turgut Çelik, Güleser Pelit, Mahmut Ak, Kazım Ak, Ali Ak,
Mine Sayar, CAfer Kurun, Muharrem Ünsal, Ayhan Çelik, Şerife Özbaş, Hüseyin Çelik, Birgül Ünlü, Sefer Bulut, Kaya Ünsal, 3 adet Dernek adına olmak üzere toplam 19 Adet kurban kesilmiştir. kim her niyete kesmiş ise niyetlerini Allah kabul etsin. Allahım bütün canlarımıza tüyleri kadar sevap yazsın. Günahlarını affeylesin. Kıymetli Ünal Dedeye , Dursun Dedeye , Aşıklarımız Aşık Ahmet Temele,Aşık Ali Çıplaka,Aşık Mustafaya , Aşık Hakan Çelike , Semah ekibimize, Hüseyin Çelik ve Eşine Birlikteki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Semah ekibi ile ilgili Köylülerimizin duyarlı olmalarını rica ediyoruz. kurmuş olduğumuz Semah ekibimizi yaşatmalıyız. bunu için siz büyüklerden çoçuklarınızı semaha davet etmenizi ve bu konu hakkında Derya Durmaz ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Şu anda yorum yapılmamış.