Dernekler Arası Turnuvada Start Verildi

3.03.2015

Dernek Başkanı Aslan Sarıkaya Katılılımcı Dernek Başkanlarını selamlama  konuşması yaptı ve Kesinlikle  Amasya İL Derneği 2015 yılı içerisindede  daima  ileriye  bakan  bir anlayışla  çalışacağız.Turnuva   ise bizim olmassa olmazımızdır ,Sizlerden  ricam  turnuvaya  katılmanız  halinde  şunu göreceksiniz. Birlik ve  beraberlik  için  gençlerimizin  tanışmaları  dernek yönetimlerinin de destek vermeleri halinde  Turnuva  bittikten sonra gelecek yılın turnuvası için  sabırsızlıkla  gün sayacaksınız.dedi.

Turnuva  Tüzük Maddelerini baştan  sona  İl Eğitim Ve  Kütür derneği başkan  yardımcısı  Turgay  Ünsal Okudu.Tüzük üzerinde  fikir  beyan eden  başkanlarımıza  Turgay ünsal  bir bir  sorularını cevapladı.

Turnuva  Komite Başkanı Duran Kaplan  ise geçmişte  yaşanan  olumsuzlukların tekrarlanmaması adına  yoğun çalışmalar sonucu hazırladığımız  tüzüğümüz Turnuvanın Anayasası niteliğindedir. dedi.

Toplantıya  katılan  dernek temsilcilerinin  isim kayıtları  oluşturuldu ve  Katılımla  ilgili Kesin tarihin  8.Mart olduğu Aynı Gün  saati belirtilen bir  mesajın tüm başkanlarına  gönderileceği belirtildi ve  Gürsu Köyü derneğinin Eyup ya  buluna  dernek  lokalınde  toplantı yapılacağı belirtildi.

Topğlantıya katılın temsilcilere Turnuva içeriği ile tüzük ile ilgili bilgiler aktarıldıktan sonra Bir sonraki toplantının kesin  katılımı teşkil etmesi ve  Açılış günü ve  yapılacak proğramın içeriğide bildirilecek dendi.

İkinci toplantı 08.Mart 2015 pazar günü saat 15.00 de Gürsu köyü derneği EYUP ‘da Toplanılacak.

TURNUVA  İLE  İLGİLİ BİLGİ ALMAK İÇİN

Turnuva  Komite Başkanı  Duran KAPLAN 0532 317 27 79

TURNUVA  Komitesi

Başkan Duran KAPLAN

Kumluca köyü derneğinde / Veyis Yılmaz

Karaibrahim  köyü/ Ali Yayla

Kolay Köyü / İsa Esen

Sarımeşe Köyü /Canan Er

Ballıca Köyü / Kemal Çetin

Çetmi köyü / Erdi Yılmaz

Gürsu Köyü /……………..

TURNUVA KATILIM TOPLANTISINA  KATILAN  DERNEKLERİMİZ.

1-Çetmi köyü Derneği

2-Ballıca köyü derneği